Weekendavisen: Sverige – och Sverigebilden – efter terrorn

Skriver i dag i Weekendavisen om Donald Trumps kommentarer om Sverige, debatten om Sverigebilden och terrorn i Stockholm:

I dagene efter attentatet på Drottninggatan har journalister stillet skarpe spørgsmål til ledende politikere om, hvordan jihadister fremover skal afsløres, retsforfølges og tvinges til at rejse ud af landet. Og tonefaldet er et andet end hidtil.

Lige nu taler ingen om at forsvare sverigesbilledet. Men under fredagens terrorangreb, da fredelige mennesker blev beordret ud af Stockholm af politiet, stod det klart, hvem der står i første geled for at forsvare svenskerne, og det er kolleger til Fredrik Antonsson, Peter Springare og Gordon Grattidge.

Läs hela.

 

It's only fair to share...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *