Visselblåsare tystas om förortsvåldet

Skriver i dag om Gordon Grattidge, ordförande för fackförbundet ALARM Ambulans, som nu mobbas efter att ha vittnat om förortsvåldet i en intervju med mig:

I april anordnas mässan ”Ambulans 2017” av Riksföreningen för Ambulanssjuksköterskor, enligt arrangören Nordens största ambulanskongress. Mässan kommer att invigas med tal av inrikesminister Anders Ygeman. Andra dragplåster är hälsominister Gabriel Wikström (S) och Cecilia Widegren (M).

Gordon Grattidge var inbjuden att delta i ett panelsamtal om ambulanspersonals säkerhet, men har i ett mejl fått veta att inbjudan dras tillbaka – på grund av hans vittnesmål i vår intervju.

Hela:

Gästskribent Paulina Neuding – Visselblåsaren tystas om förortsvåldet

It's only fair to share...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Visselblåsare tystas om förortsvåldet

  1. Jag såg hela intervjun från det goda samhället med dig som intervjuare och jag tycker att du och de som blev intervjuade gjorde det väldigt bra. Jag har delat den på många platser och jag hoppas att många tar del av flera andra intervjuer ifrån det goda samhället som finns att tillgå på youtube och som är helt fantastiska att förmedla intressant kunskap. Jag hoppas att många nu visar sitt stöd för “visselblåsaren” Gordon Grattidge som tillsammans med flera andra som trätt fram de senaste åren visat och som påvisat ett stort civilkurage och därmed blivit hårt ansatta både av högre chefer, s.k journalister som hängt ut dem i media och ett drev i största allmänhet där även familjemedlemmar har kränkts och jagats. PO, publicistklubben, SVT m.fl har helt abdikerat ifrån att ta ställning för de som riskerar sin egen trygghet för att förmedla en sann beskrivning av sin verklighet utan har istället varit delaktiga i åsiktsdiktaturen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *