Debatt: Hatar liberaler varandra?

VARFÖR HATAR ALLA LIBERALER VARANDRA? Vart är den svenska frihetliga rörelsen är på väg? Finns det en spricka mellan liberaler och konservativa som nu uppdagats, som bland annat Johan Norberg beskrivit i Aftonbladet som ett "arrangerat äktenskap", eller är konflikten överdriven, påhejad av en avvikande migrationspolitik som skapade ovanligt djupa skyttegravar? Vi sänder live från @Kulturhuset, diskussion mellan bland annat Paulina Neuding, Adam Cwejman, MattiasSvensson och Per Svensson.

Publicerat av Timbro den 1 mars 2017

Det här blev en rolig och ovanligt häftig debatt mellan Per Svensson å ena sidan och Adam Cwejman och mig å den andra. Mattias Svensson stod som vanligt för en helt egen linje, och Natalie Rothschild gjorde en utmärkt insats som moderator.

It's only fair to share...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *